UDENDØRS STIKKONTAKT

Udendørs stikkontakt LK OPUS 74

Mangler du en udendørs stikkontakt.?

Kontakt os og få opsat en udendørs stikkontakt nu – den er både robust og regntæt. Tilbuddet gælder stikkontakt monteret i underlag på ydermur, og hvor der er en indvendig stikkontakt at tage strømmen fra. Bemærk der skal være jord i installationen, ellers kommer der et tillæg for jordspyd.

Godt tilbud lige nu

Færdigt arbejde kr. 975,-

– Leveret, monteret og inklusive moms.

KONTAKT OS

TRÅDLØS KONTAKT

Trådløs kontakt

Brug for en ekstra kontakt?

Bestem selv hvor du vil tænde og slukke for lyset Med Lauritz Knudsens nye LK IHC Wireless system får du adgang til en ny trådløs teknologi, som indeholder en række åbenlyse fordele. I den trådløse el-installation benytter man nemlig de eksisterende ledninger i installationen til at forsyne stikkontakter og lampeudtag med strøm.

Priseksempel: 1 stk. kontakt der kan styre lyset trådløs fra hvor du ønsker det.

Færdigt arbejde kr. 2298,-

Leveret, monteret og inklusive moms. ” Vi lever op til dine forventninger. ”

KONTAKT OS

STYRBAR STIKKONTAKT

Styrbar stikkontakt

Med nye LK IHC Wireless system får du adgang til en ny trådløs teknologi.

Bestem selv hvor du vil tænde og slukke for lyset

Med Lauritz Knudsens nye LK IHC Wireless system får du adgang til en ny trådløs teknologi, som indeholder en række åbenlyse fordele. I den trådløse el-installation benytter man nemlig de eksisterende ledninger i installationen til at forsyne stikkontakter og lampeudtag med strøm.

Priseksempel: 1 stk. kontakt der kan styre lyset trådløs fra hvor du ønsker det.

Færdigt arbejde kr. 2198,-

Leveret, monteret og inklusive moms – ” Vi lever op til dine forventninger. ”

KONTAKT OS

SKIFT AF HFI RELÆ TIL RCD

Udskiftning af HFI relæ til RCD relæ

Få monterer et nyt RCD fejlstrømsrelæ i din eksisterende tavle.

DAN-EL A/S monterer et nyt RCD fejlstrømsrelæ i din eksisterende tavle som garanterer den rigtige beskyttelse af din installation til enhver tid.

Godt tilbud lige nu

Færdigt arbejde kr. 1595,-

– Leveret, monteret og inklusive moms.

Prisen forudsætter, at din gamle HFI afbryder sidder i en tavle der er beregnet for det nye relæ og at din installation er udført korrekt og lovligt. Samtidig testes din installation efter gældende sikkerheds krav.

KONTAKT OS

SIKKER EL-TAVLE

Sikker el-tavle

Få udskifte din gamle el-tavle til en ny moderne model uden løse sikringer.

DAN-EL A/S kan nemt udskifte din gamle el-tavle til en ny sikre model uden løse sikringer og med det nye RCD fejlstrømsrelæ.

Vi har hørt det så tit, at det er vanskeligt at se hvilken sikring der er sprunget, eller at sikrings kassen er tom, når der mest er brug for en ny sikring. Vi har en løsning.

Godt tilbud lige nu

DAN-EL A/S udskifter din gamle el-tavle med en ny sikre model for en bolig op til 150 m2

med 2 stk. kraftgrupper, 3 stk. lys grupper, samt 2 stk. RCD fejlstrømsrelæer.

Kabler der skal forlænges og andet materiel der skal flyttes fra eksisterende tavle beregnes der ekstra for.

Fås i lysegrå og hvid.

Færdigt arbejde fra kr. 6.995,-

Leveret, monteret og inklusive moms.

OBS ! Beskytelse mod transiente overspændinger eller lynnedslag fra kr. 895,-

Hvis du også gerne vil have en ny pæn målerramme sammenbygget med tavle koster det kr. 1695,00 ekstra, inkl. moms Ovenstående priser er eksklusiv udgifter til måler håndtering

KONTAKT OS

NYE KONTAKTER

Nye kontakter

Få udskifter dine gamle kontaker med nye og mere moderne kontakter.

DAN-EL A/S kan nemt udskifte dine gamle kontakter til nye moderne modeller Vi har set det så tit, at de gamle kontakter ikke matcher tidens trend og boligens øvrige indretning. Vi har en løsning.

Godt tilbud lige nu

DAN-EL A/S udskifter dine gamle kontakter med nye moderne kontakter. Kontakten hedder FUGA og fås i grå og hvid. Rammen er i typen Soft, en elegant løsning.

Færdigt arbejde pr. stk. kr. 229,-

Prisen gælder kun ved min. 10 stk. kontakter.

Leveret, monteret og inklusive moms.

KONTAKT OS

FLEKSIBEL LYS

Fleksibel lys

Hold spøgelser og trolde væk med en lysdæmper

DAN-EL A/S kan nemt montere en lysdæmper i din bolig. Vi har hørt det så tit, at det kunne være rart med en lysdæmper når der skal skabes stemning. Vi har en løsning. – Godt tilbud lige nu DAN-EL A/S leverer og monterer en lysdæmper, så du til enhver tid er garanteret den rigtige stemning. Uanset hvornår på dagen.

Færdigt arbejde kr. 995,-

Leveret, monteret og inklusive moms.

Prisen forudsætter, at din eksisterende afbryder er placeret sammen med en stikkontakt i væggen og umiddelbart kan udskiftes med en LK FUGA lysdæmper og at din installation er udført korrekt og lovligt.

KONTAKT OS

EL-SIKRET HJEM

Få el-sikret dit hjem

Få styr på sikkerheden og lad os tjekke din el-installation.

Hvert år er dårlige el-installationer i danske boliger skyld i ca. 790 brande, viser tal fra Sikkerhedsstyrelsen. Dette tal vil Vi gerne være med til at nedsætte væsentligt, så vi alle kan opholde os trygt i vores hjem. Dan-El A/S kan let kontrollere din el-installation og give dig en kvalificeret og saglig vurdering af eventuelle fornyelser i dit hjem.

Færdigt arbejde kr. 999,-

Prisen omfatter arbejdsløn, kørsel/bil og moms. Vi tjekker bl.a. din el-tavle og dine stikkontakter og andre udtag, og vi vurderer, om din el-installation er lovlig og sikker – ” Vi lever op til dine forventninger. ”

KONTAKT OS

ELEFTERSYN

ELEFTERSYN

Få et kvalificeret eleftersyn hos Dan-El A/S.

Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et eleftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Et eleftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges. Eleftersyn må kun udføres af autoriserede elinstallationsvirksomheder. Et eleftersyn sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished for elinstallationernes elsikkerhedsmæssige tilstand. Ved at vælge Dan-El A/S til at udføre dit eleftersyn, kan du vide dig sikker på, at eleftersynet bliver udført af en kvalificeret og erfaren fagspecialist. Dan-El A/S er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation. Hvis eleftersynet påviser, at der er ulovlige elinstallationer i boligen eller funktionssvigt, kan Dan-El A/S desuden give et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene.

Hvad er et eleftersyn?

Eleftersyn hos autoriseret elinstallatørGennemgang af boligens elinstallationer omfatter en kontrol af blandt andet eltavler, herunder kontrol af fejlstrømsafbrydere. Endvidere kontrol af blandt andet materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag, lavvoltsinstallationer, kontrol af elinstallationers dimensionering samt kontrol af beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele. Installationsmateriel bag aftagelige og løftbare dele af elinstallationerne skal undersøges stikprøvevis.

Et eleftersyn indeholder ikke:

 • Bagatelagtige forhold – herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en elinstallation med den pågældende alder, og som ikke kan antages at påvirke elinstallationernes funktionsdygtighed nævneværdigt.
 • Dele af installationen, som ikke kan efterses.
 • Elinstallationer uden for selve bygningen.
 • Hårde hvidevarer.
 • Andre brugsgenstande – bortset fra indbygningslamper og fastmonterede brugsgenstande, der anvendes til for eksempel rumopvarmning.
 • En vurdering af om elinstallationerne er tidsvarende.

Hvad koster det.?

Prisen afhænger af størrelsen på den samlede bygningsmasse på grunden samt alder på “hovedhuset”. prisen for et eleftersyn varierer derfor mellem 1607,00 og 3392,00 kr. inkl. moms. Prisen gælder for boliger op til 299 m2.

KONTAKT OS

BRUG HÅNDVÆRKERFRADRAGET

Træk din el-installatør fra i skat og gør din bolig mere værd

Træk op til 25.000 kr. af vores arbejdsløn fra pr. person i husstanden, når du gør brug af håndværkerfradraget.

HELDIGVIS ER DER STADIG MASSER AF SPÆNDENDE MULIGHEDER FOR AT FÅ TILSKUD TIL FORBEDRINGER AF DIN BOLIG.

Det er stadig muligt at få fradrag for forbedringer i din bolig med BoligJobordningen – eller Håndværkerfradraget som det kaldes i daglig talte.
Med Boligjobordningen er der mulighed for at få fradrag for forbedringer i boligen for både private boligejere og lejere. Fradraget gives på bagrund af de lønudgifter, du har haft til håndværkere afhængigt af hvilken type forbedringer, du har fået udført, og kun godkendte forbedringer giver fradrag.

BoligJobordningen giver mulighed for et fradrag på 25.000 kr. pr. person for serviceydelser og fradrag for håndværksydelser på 25.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden.

I 2021 KAN DU FÅ FRADRAG FOR FØLGENDE FORBEDRINGER (HÅNDVÆRKERYDELSER):

 • Installation, reparation eller udskiftning af solfangere
 • Installation, reparation eller udskiftning af solceller
 • Installation, reparation eller udskiftning af husstandsvindmøller
 • Varmepumper, herunder luft-til-luft varmepumper med og uden kølefunktion
 • Jordvarme: Hele jordvarmesystemet, inkl. jordslange
 • Installation eller forbedring af ventilation
 • Radonudsugning
 • Installation af tyverialarm
 • Tilslutning til bredbånd (nedgravning og indskydning af kabler på egen grund samt opsætning af modtageudstyr til mobilt og fast, trådløst bredbånd på boligens ydre rammer)

Det nye håndværkerfradrag har et grønt sigte. Det betyder fx, at du kan fratrække din el-installatørs arbejdsløn for projekter, der sparer energi i din bolig eller forbedrer din bolig på ændrede klimaforhold.