Vidste du, at der i Danmark bliver begået 4 indbrud i timen*.

Ifølge det Kriminalpræventive Råd er Danmark et af de lande i EU med flest indbrud pr. indbygger. Men du kan selv gøre noget for ikke at blive en del af statistikken. De tre bedste måder at undgå indbrud på er: Etablering af nabohjælp, frit ind- og udsyn til huset, alarmsikring og beskyttelse. Med disse forebyggende tiltag er dit hjem i trygge hænder, uanset om du er ude eller hjemme. Som rådgivende installatør kan vi også rådgive om og hjælpe dig og din familie med større tryghed i hverdagen.

POWERMASTER 10 BESKYTTER DIG OG DIN FAMILIE

Overvejer du tyverisikring, er PowerMaster 10 et trygt og sikkert valg. Alarmen er driftsikker og  brugervenlig, nem at opsætte og detektorerne har en batterilevetid ved normalt brug på op til 5 år. Detektorerne er i et stilrent design, der passer ind i de fleste danske boliger. PowerMaster 10 er et komplet alarmsystem til dit hjem, så du og børnene altid kommer hjem til en tryg og sikker bolig.

Din lokale installatør monterer alarmsystemet for dig. Det er din garanti for, at systemet bliver opsat korrekt. I forbindelse med installationen tester vi alarmen og forbindelsen til vagtcentralen, og vi viser dig, hvor nemt det er at bruge systemet.

Kilde: Det Kriminalpræventive Råd