Om Dan -El A/S

DAN-EL er din lokale rådgivende installatør, uanset om du er virksomhed eller privatperson. Men samtidig er vi en del af noget større.

DAN-EL er en del af BLUE INSTALL, som omfatter flere end 140 autoriserede elinstallatører i hele landet. Vi arbejder alle sammen med konkrete løsninger til energibesparende installationer. Og vi har baglandet i orden. Samarbejdet med Solar sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.

Vi er medlem af Sikrings gruppen samt TEKNIQ, som er den fjerdestørste erhvervs- og arbejdsgiver-organisation i Danmark.

Vi er medlem af Energivejlederne, og har eget personale som yder rådgivning omkring energibesparende foranstaltninger.

DAN-EL er på AIA og ADK F&P godkendt

Vi kan hjælpe jer, som virksomhed, med rådgivning og konkrete løsninger til at styrke produktiviteten, trivslen og sikkerheden ved at tænke på tværs af installationstyperne og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i én intelligent installation med mulighed for styring og automation.

Vi kan hjælpe dig, som privatperson, med rådgivning og konkrete løsninger til at virkeliggøre boligdrømmen ved at kombinere belysning, klimaanlæg, ventilation, sikring og kommunikation i én intelligent bygnings installation.

KONTAKT OS