Beskyt dig mod lyn inden det er for sent.

Læs her hvordan du kan beskytte elektriske installationer som ventilationsanlæg, alarm og styringsanlæg mod lynnedslag

Vidste du, at elektriske installationer som ventilationsanlæg, alarm, datanetværk, styringsanlæg er i fare, når lynet slår ned? 
Når et lyn udløses, dannes spændingsspidser, eller ”transienter” som det også kaldes. Transienterne ødelægger data-, signal- og teleudstyr, når overspændingen føres ind via stikkontakten, antennekablet og bredbåndsforbindelsen. 
Det kan ske som en øjeblikkelig ødelæggelse eller ved "usynlige" skader, der skaber periodiske fejl, og er derfor meget vanskelige at finde. Derfor er det vigtigt at beskytte sig mod lynnedslag.
  

Dobbelt så mange lyn på 10 år
 
I takt med klimaforandringerne oplevede vi i 2009 dobbelt så mange lynnedslag som for bare 10 år siden. Derfor vælger flere og flere at sikre deres elektriske installationer med transientbeskyttelse.
                
Ved at sikre dine installationer med transientbeskyttelse udsætter du ikke dine apparater for større spænding, end de kan klare, og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt dit elektriske udstyr fungerer. For det gør det! 
 
Fordele ved transientbeskyttelse:
   

  • færre driftsstop og mere sikkerhed
  • mindre brandfare
  • færre personskader
  • færre materielle skader pga. overspændinger
  • færre tab af data og informationer

   
Transientbeskyttelsen monteres i el-tavlen, hvor sikringerne er placeret. Hvis der kommer en transient i ledningen, vil beskyttelsen straks træde til og lede den ud gennem jordforbindelsen og ned i jorden.                                                                                    
Transientbeskyttelsen ser ikke ud af meget, men kan spare dig for store summer, hvis uheldet er ude.

Kontakt os og find ud af dit behov